Als je hier terecht bent gekomen is er waarschijnlijk een baby op komst. Gefeliciteerd!

Negen maanden lang leef je naar dit moment toe. De dag dat je je baby in je armen kunt sluiten. 
Foto's van het geboorteproces en de eerste momenten met je kindje zijn ontzettend belangrijk.

Tijdens een bevalling kruip je in je eigen cocon en gaat er veel langs je heen, hoe fijn is het dan om foto's terug te kunnen bekijken en alles nog eens opnieuw te beleven.

Als geboortefotograaf zorg ik ervoor dat alle momenten mooi worden vastgelegd zodat dit een waardevolle en blijvende herinnering is voor altijd.

 

Hoe verloopt geboortefotografie?

We plannen een kennismakingsgesprek, we kijken of we een klik met elkaar hebben en dat jullie je op jullie gemak zullen voelen dat ik bij de bevalling aanwezig zal zijn. Daarbij bespreken we uitgebreid jullie wensen, denk er bijvoorbeeld aan wat jullie wel en niet op de foto willen hebben.

Het gaat er bij geboortefotografie niet om dat je leuk in de camera lacht, of dat je er mooi uitziet. Bij geboortefotografie gaat het om emotie, energie en de sfeer die er is.
Ik zal alles zo onopvallend mogelijk en op de achtergrond vastleggen. 

We weten niet precies hoe de bevalling verloopt, want elke bevalling is weer anders. Maar ik kan een klein beeld schetsen, hoe het ongeveer zou kunnen verlopen. Vanaf zwangerschapsweek 38 tot week 42 sta ik stand-by, dit 24 uur per dag. 

Als het verlossende telefoontje komt moet ik gelijk kunnen gaan, bij ca. 5 cm ontsluiting arriveer ik graag bij jullie in het ziekenhuis of bij jullie thuis. Mocht de bevalling bij een eerder kindje snel zijn gegaan, dan ben ik wat eerder aanwezig. De bevalling kan snel verlopen maar het kan ook een volledige dag duren. Dat maakt niet uit, ik blijf. Als jullie kindje geboren is blijf ik nog 2 uren aanwezig, om alle eerste momenten vast te leggen.

 

Investering € 895,-

- Kennismakingsgesprek
- Dag en nacht bereikbaar tussen de 38 en 42 weken zwangerschap.

- Aanwezig van ca. 5 cm ontsluiting tot 2 uur na de bevalling

- Alle beelden zorgvuldig nabewerkt 

 

 

Update 02-02-2023

Dit jaar is er nog plek voor 2 geboortereportages
- maart
- November
Mocht je ingeleid worden, of een geplande keizersnede hebben en de datum is bekend dan kan je mij in het hele jaar boeken mits ik nog beschikbaar ben op deze dag.