Leuk, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!
Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen uit jullie leven, met veel plezier maak ik een waardevolle herinnering van jullie mooie dag.
Als fotograaf is het mijn missie om jullie verhaal zo mooi en puur mogelijk vast te leggen.

Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem vooral contact op om te kijken of de datum van jullie grote dag nog beschikbaar is en om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

 

Kosten van een bruidsreportage

€ 450,-

Er worden foto's gemaakt tijdens de ceremonie, voorafgaand of na de ceremonie maak ik jullie trouwfoto's op een locatie naar jullie keuze.
Ik ben ca. 3 uur aanwezig voor deze onderdelen.

In Noord Nedederland, Overijssel en Noord Holland reken ik geen reiskostenvergoeding, daarbuiten reken ik 0,30 ct per gereden kilometer.

Wij willen je graag langer aanwezig

Dat kan! Willen jullie bijvoorbeeld ook foto's van het aankleed moment, receptie of van het diner? Voor elk extra uur reken ik € 149,-.
Het is mogelijk om mij tot de openingsdans te boeken.

Fotoalbum

Willen jullie graag een luxe fotoalbum in een lederlook cadeaubox? Deze is bij te bestellen voor € 135,-.

Levering foto's 

Jullie ontvangen vanaf ca. 125 foto's, deze foto's worden geleverd op usb binnen 4 weken.

Trouwen in het buitenland

Jullie denken aan trouwen in het buitenland, of hebben jullie misschien al jullie bruiloft in het buitenland gepland? Super leuk, ik ga graag met jullie mee!  

Voor bruiloften in het buitenland reken ik naast mijn uren fotografie alleen nog de reis en verblijfskosten. Het boeken van deze zaken gaat altijd in overleg met jullie.