"Gisteravond heeft Rudina prachtige foto’s van mij gemaakt tijdens mijn zwangerschapsshoot. Ik heb de shoot als erg fijn ervaren. Rudina neemt alle tijd, en stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. De foto’s waren de volgende dag al binnen, en zijn écht prachtig!"

Hester

"Rudina heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze loveshoot. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Rudina stelt je erg op je gemak en ze neemt ook echt de tijd voor je. Ze geeft je goeie tips tijdens de shoot, van hoe je het beste kunt poseren. Dit was ontzettend fijn! Wij kregen de volgende dag de foto’s al binnen! Ontzettend snel! Ik raad echt iedereen aan om een shoot te doen bij Rudina. Heel erg bedankt voor onze prachtige foto’s en de leuke avond!"

Aafke

"Onze dochter op de foto laten zetten door Rudina, prachtige foto's geworden. Ze neemt alle tijd voor de fotoshoot en we kregen al snel de foto's binnen waar we uit konden kiezen. Erg blij met het resultaat!"
Sandra

"Rudina is een hele lieve, rustige en vrolijke vrouw en een goeie fotografe. Ze neemt echt de tijd voor jou.
Ik vind het zelf altijd een beetje moeilijk hoe ik voor de camera moet bewegen maar bij Rudina ging dit eigenlijk helemaal vanzelf en gaf ze af en toe goed aanwijzingen aan mij en mijn partner.
Ik ben blij dat ze mijn zwangerschap mocht vastleggen en het zijn hele mooie foto’s geworden. Een mooie herinnering voor later en voor straks aan de muur."
Rianne 

"Ik heb vorige week een zwangerschapsshoot bij Rudina laten doen. Ik vond het eerst wel wat spannend omdat je de andere persoon helemaal niet kent maar Rudina stelt je gelijk op je gemak en het ging allemaal vanzelf. Qua foto’s maken weet ze precies de foefjes en poses zodat ze mooi op de foto’s uit komen! Een zacht en lief persoon die weet hoe ze mooie foto’s moet maken! Zeker aan te raden."

Maaike

"Maakt geweldige foto's. Mijn 2 dames van 11 maanden zijn prachtig vastgelegd. Het is best een uitdaging, een tweeling van 11 maanden zo mooi te fotograferen. Maar het is Rudina gelukt hoor <3."

Pylkje